József Pásztor

 • Hello! Szeretném megkérdezni az ARK Survival Evolved fordítás működik a mostani kiadottal! Mert nem talál
  ok olyan fájlokat a játék mappában ami a rar ban van. 267 es patch van rajta úgy látom.Köszi előre is.

 • József Pásztor hozzászólt egy új tevékenységhez 3 év, 10 hónap óta · 

  Meg oldódott,ha valakinek még ilyen gondja van törölje a DataPC_patch_01.forge fájlt és meg oldódik nálam már magyar.Mem tudom lesz e valami hatással a játékra,remélem nem!! Köszönöm a fordítás nektek ,most magyarul is végig játszom!! Köszönet !!

 • József Pásztor hozzászólt egy új tevékenységhez 3 év, 10 hónap óta · 

  Nem megy másik változattal sem,nem írja felül most is Angol.Nem lehet,hogy az eredet fájlt töltöttétek fel ,és nem a magyart?Mert nem lesz magyar bármit csinálok.

 • József Pásztor hozzászólt egy új tevékenységhez 3 év, 10 hónap óta · 

  Igen Ac Unity ,és azóta sem jó.Próbáltam a fájl törlését is,akkor is angol az egész ,vagy más nyelv,ha át állítom a nyelvet,de magyar sehol. Reloaed es verzióm van,most töltök egy másikat Corepack,megnézem azzal.80 % nál tart,benne van minden állitólag.Ezem csak a javítások voltak 1.5 ig.Majd jelzek megy e.

 • Helló!! Nálam nem történt semmi azzal hogy bemásoltam a fájlt most is angol minden.próbáltam nyelvet váltani,de semmi változás.Mi lehet a gond?

  • Szia! Nem tudom, ezt az Assassin’s Creed Unity-ra írtad, mert nálam is hasonló a dolog. Bemásolom, felülírom, elindul a játék, de továbbra is angol. Elvileg semmilyen file check és visszaírás nem történt, még ugyanaz a fájl van benn, szóval nem értem. Mi lehet a megoldás?

   • Igen Ac Unity ,és azóta sem jó.Próbáltam a fájl törlését is,akkor is angol az egész ,vagy más nyelv,ha át állítom a nyelvet,de magyar sehol. Reloaed es verzióm van,most töltök egy másikat Corepack,megnézem azzal.80 % nál tart,benne van minden állitólag.Ezem csak a javítások voltak 1.5 ig.Majd jelzek megy e.

  • Nem megy másik változattal sem,nem írja felül most is Angol.Nem lehet,hogy az eredet fájlt töltöttétek fel ,és nem a magyart?Mert nem lesz magyar bármit csinálok.

  • Meg oldódott,ha valakinek még ilyen gondja van törölje a DataPC_patch_01.forge fájlt és meg oldódik nálam már magyar.Mem tudom lesz e valami hatással a játékra,remélem nem!! Köszönöm a fordítás nektek ,most magyarul is végig játszom!! Köszönet !!