Patyek

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 4 hónap, 1 hét óta · 

  Még nem kaptam meg a fordítását annak a “pár sornak”, de mivel nekem is szívességet tesz aki elvállalta, meg kell várni, nyilván ő is akkor tudja megcsinálni, amikor van rá ideje.

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 4 hónap, 3 hét óta · 

  Ezt a játék készítői tudnák orvosolni, de akkor meg ott lenne az, hogy lehet, hogy nem férnének ki bizonyos szövegek, rosszabb esetben le is vágná a játék és nem jelenítené meg egy újabb sorban. Az Outlast 2-ben is sajnos elég kicsik a feliratok, bár állítólag valamelyik patchben a fejlesztők ezen javítottak, de én nem nagyon veszem észre a változást.

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 4 hónap, 3 hét óta · 

  Tudtommal, nem legalábbis amikor a fordítást készítettem, nem volt erre lehetőség.

  • Rendben, köszönöm. Régóta kerülgetem egyébként, nagyon jó játék! Tesómmal akartuk nagy képernyőn játszani, de érdekelt a történet, így viszont nem volt olyan jó. Így marad a kis képernyő és a magányos rettegés fülessel:)

   • Ezt a játék készítői tudnák orvosolni, de akkor meg ott lenne az, hogy lehet, hogy nem férnének ki bizonyos szövegek, rosszabb esetben le is vágná a játék és nem jelenítené meg egy újabb sorban. Az Outlast 2-ben is sajnos elég kicsik a feliratok, bár állítólag valamelyik patchben a fejlesztők ezen javítottak, de én nem nagyon veszem észre a változást.

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 5 hónap, 3 hét óta · 

  https://zenhax.com/viewtopic.php?f=12&t=4640&sid=1f068c57f76428517a020017668d5027

  Ezek szerint nem lehet kiszedni illetve visszarakni még a szövegeket.

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 6 hónap, 1 hét óta · 

  😀 Annál azért jóval több idő kell, talán a hónap végére sikerül befejezni ami még hátravan, azután 1-2 hét biztos lesz a tesztelés és a hibajavítás. Augusztus 20 körül lehet rá számítani, előbb nem hiszem, hogy be bírom fejezni. (Egyébként már egy zárt tesztelés zajlik, így lesz kb. 1-2 hét a szintén zárt végleges tesztelés és hibajavítás).

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 6 hónap, 1 hét óta · 

  De történik, be lesz fejezve nem kell aggódni, történetesen amióta kijött a játék minden nap dolgoztam rajta. A héten szabadságon vagyok, és egy kicsit pihennék, ha lehet. Köszönöm a türelmet! 🙂

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 6 hónap, 2 hét óta · 

  Elképzelhető, hogy eltávolította az admin, mivel a minap derült ki róla, hogy koránt sincs befejezve és az ami le van fordítva az is google fordítóval készülhetett.

 • Patyek hozzászólt 6 hónap, 4 hét óta · 

  Sziasztok! Csak néhány jótanács: Hatékonyabb lenne, ha az adott fordítónál érdeklődnétek egy-egy magyarítás állapotáról, sajnos nekünk sincs több információnk a mások által készített magyarítások állapotáról (kivéve a sajátjaimról, de azok állapota megtalálható itt vagy az oldalamon). Amelyik játék magyarításáról nem találtok bejegyzé…[Olvass tovább]

 • Adrián Bogdán and Patyek profilképePatyek are now friends 7 hónap, 2 hét óta · 

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 7 hónap, 4 hét óta · 

  Köszi, már csak a naplókkal kínlódok, nem akarok a részletekbe belefolyni, de elég nehéz és rengeteg utánajárást igényel az evangéliumok fordítása.

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 8 hónap, 2 hét óta · 

  Szia! Ahogy eddig sem adtam ki félkész dolgot, most sem fogok kivételt tenni. A mount and blade wfas-nél tettem, de csak azért mert évekig elhúzódhat a fordítása, mivel azt is egyedül kell csinálnom (+ az egy kérésre történt fordítás (első és utolsó), ezt pedig én magam választottam). Az adatlapon leírtam, hogy kb. mikorra várható leghamarabb. Ad…[Olvass tovább]

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 8 hónap, 3 hét óta · 

  A menükkel, az ingame tippekkel már nagyjából végeztem, most jön a neheze, cseréltem Gorával, én fogom a naplókat és egyéb begyűjthető dolgokat fordítani (kamera menüben a felvételekhez tartozó szövegek, stb), és övé lesz az ingame feliratozás a továbbiakban. Háttérkutatásra is szükség lesz biblia terén és egyebeknek is utána kell nézni, de azért…[Olvass tovább]

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 8 hónap, 3 hét óta · 

  De készül csak 0%, csak amikor hozzáadtam a képet átrakta 10%-ra, ezt töröltem. Az, hogy mennyin áll az egy dolog, az evangéliumokkal meg fog gyűlni a bajunk Gora már most látja (Ő fordítja a naplós részeket). Szóval nem a közeljövőben lesz kész az biztos.

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 9 hónap, 3 hét óta · 

  Gondolom az a csapat aki a korábbiakat fordította, ezt is elkészíti majd. Itt érdeklődj: info@talehunters.hu

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 9 hónap, 4 hét óta · 

  Szerintem nem fogja senki, nekem bőven elég volt a with fire and sword illetve még az is mivel még nem fejeztem be. A Viking Conquest még ennél is sokkal több szöveget tartalmaz, és ráadásul a legutóbbi változat kódolva tárolja a szöveget nem sima szövegfájlban. Szóval nem szerkeszthető, legalábbis hagyományos módszerekkel.

 • Patyek and Robin Frank profilképeRobin Frank are now friends 10 hónap, 3 hét óta · 

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 1 év, 1 hónap óta · 

  Szia! Nem tudom kinek címezted az alábbiakat, ha az oldalnak, akkor rossz helyre írtál, mivel nem az oldal üzemeltetői készítik ennek a játéknak a magyarítását és a készítője meg nem biztos, hogy olvassa ezt az üzenőfalat, érdeklődj a fordítónál: http://www.teomus.com. Köszönöm!

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 1 év, 2 hónap óta · 

  Szia, ha esetleg valaki fordítaná, akkor annak már nyitott volna topic-ot vagy itt vagy a magyaritasok.hu-n. Tudtommal minden fordító tökig van munkával, ha esetleg lenne utánpótlás újakból, talán akkor. Jövőre én is visszaveszek a tempóból, végleg nem hagyom egyelőre abba a fordítást (több mint 10 év után), de nagyon jó lenne, ha lenne utánpótlá…[Olvass tovább]

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 1 év, 2 hónap óta · 

  Kedves Péter!

  Rákattintasz a Magyarítások letöltése menüpontra, a chat ablak felett látod, kiválasztod a mappák közül azt, amelyiknek a neve a keresett játéké, szintén rákattintasz, majd a mappa tartalmában láthatod a magyarítást mint fájlt, erre kattintva elindul a letöltés. Remélem sikerül! 🙂

 • Patyek hozzászólt egy új tevékenységhez 1 év, 3 hónap óta · 

  Tudtommal, akik elkezdték fordítani feloszlottak. Szóval nem valószínű, hogy lesz.

 • Tovább