Márk Kovács

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 1 hét, 5 nap óta · 

  Hey muaet,

  With DerPopo’s Unity Assets Bundle Extractor (search for UABE in Google) you can unpack the localization packages, export the TextAssets, and import them after editing. After saving it is not necessary to repack them – unless you want to reduce the size of your installer.

  Good luck!

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 1 hónap, 1 hét óta · 

  Áhoj,
  az a terv, hogy karácsonyra meglesz olyan (körülbelül félig korrektúrázott & félig tesztelt) állapotban, amit már ki merek majd adni, hogy az ünnepek alatt aztán lehessen kalandozni… 🙂

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 2 hónap, 3 hét óta · 

  Üdv,
  készül-készül…
  …úgy saccolom, hogy a Mikulás fogja hozni, de ha néhány nekker közbe is jön, legkésőbb a karácsonyfa alatt már biztosan ott lesz.

 • Kedves Mindenki!

  Többen is jeleztétek, hogy a The Witcher Adventure Game-re bejelez a víruskergető. Amikor készítettem, nálam nem jelzett semmi, viszont most én is tapasztalom, hogy riasztást ad rá még a Windows Defender is.

  Ezért szeretnék kérni mindenkit, hogy NE kapcsolja ki a víruskergetőjét a letöltés és/vagy telepítés idejére (sem)! Azóta…[Olvass tovább]

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 8 hónap, 2 hét óta · 

  Köszönöm a ticketet! Azt hadd kérdezzem meg, hogy ha a magyarítás mellé “tartozik” egy readme.txt és egy 230MB-os plusz magyarítás (ráégetett feliratos útmutató videók), akkor azokat GoogleDrive-ból belinkelhetem a magyarítás kommentszekciójába? Mert sajnos jobban tömöríteni nem tudok az utóbbin, és látom, hogy 128MB a feltölthető fájl méretkor…[Olvass tovább]

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 8 hónap, 2 hét óta · 

  Értem. A The Witcher Adventure Game-nek kérek szépen tickettet (ha előre kellene paraméterezni, akkor a készültségi állapota: 100%, az állapota pedig: tesztelés alatt). Köszönöm!

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 8 hónap, 3 hét óta · 

  Szia Patyek,
  köszönöm a gyors választ! Attól tartok, nem rendelkezem “create ticket” menüponttal. Több böngésző alatt is végigklikkolgattam minden kattintható linket, de sajnos nem találtam. A kék főmenüből kellene elérhetőnek lennie, vagy az adatlapom alatt kellene megtalálnom? Vagy teljesen rossz helyen keresem?

  • Szia,a ticket létrehozás lehetősége csak az aktív fordítóknak van.Egyéb esetben én vagy Patyek tudunk létrehozni neked.

   • Ja igen, erről megfeledkeztem, csak nekünk van ilyenre lehetőségünk, de írd meg mi az és már csinálok is neki ticket-et.

    • Köszönöm a ticketet! Azt hadd kérdezzem meg, hogy ha a magyarítás mellé “tartozik” egy readme.txt és egy 230MB-os plusz magyarítás (ráégetett feliratos útmutató videók), akkor azokat GoogleDrive-ból belinkelhetem a magyarítás kommentszekciójába? Mert sajnos jobban tömöríteni nem tudok az utóbbin, és látom, hogy 128MB a feltölthető fájl méretkor…[Olvass tovább]