Márk Kovács

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 3 hét, 1 nap óta · 

  Üdv,
  készül-készül…
  …úgy saccolom, hogy a Mikulás fogja hozni, de ha néhány nekker közbe is jön, legkésőbb a karácsonyfa alatt már biztosan ott lesz.

 • Kedves Mindenki!

  Többen is jeleztétek, hogy a The Witcher Adventure Game-re bejelez a víruskergető. Amikor készítettem, nálam nem jelzett semmi, viszont most én is tapasztalom, hogy riasztást ad rá még a Windows Defender is.

  Ezért szeretnék kérni mindenkit, hogy NE kapcsolja ki a víruskergetőjét a letöltés és/vagy telepítés idejére (sem)! Azóta…[Olvass tovább]

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 6 hónap, 2 hét óta · 

  Köszönöm a ticketet! Azt hadd kérdezzem meg, hogy ha a magyarítás mellé “tartozik” egy readme.txt és egy 230MB-os plusz magyarítás (ráégetett feliratos útmutató videók), akkor azokat GoogleDrive-ból belinkelhetem a magyarítás kommentszekciójába? Mert sajnos jobban tömöríteni nem tudok az utóbbin, és látom, hogy 128MB a feltölthető fájl méretkor…[Olvass tovább]

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 6 hónap, 2 hét óta · 

  Értem. A The Witcher Adventure Game-nek kérek szépen tickettet (ha előre kellene paraméterezni, akkor a készültségi állapota: 100%, az állapota pedig: tesztelés alatt). Köszönöm!

 • Márk Kovács hozzászólt egy új tevékenységhez 6 hónap, 3 hét óta · 

  Szia Patyek,
  köszönöm a gyors választ! Attól tartok, nem rendelkezem “create ticket” menüponttal. Több böngésző alatt is végigklikkolgattam minden kattintható linket, de sajnos nem találtam. A kék főmenüből kellene elérhetőnek lennie, vagy az adatlapom alatt kellene megtalálnom? Vagy teljesen rossz helyen keresem?

  • Szia,a ticket létrehozás lehetősége csak az aktív fordítóknak van.Egyéb esetben én vagy Patyek tudunk létrehozni neked.

   • Ja igen, erről megfeledkeztem, csak nekünk van ilyenre lehetőségünk, de írd meg mi az és már csinálok is neki ticket-et.

    • Köszönöm a ticketet! Azt hadd kérdezzem meg, hogy ha a magyarítás mellé “tartozik” egy readme.txt és egy 230MB-os plusz magyarítás (ráégetett feliratos útmutató videók), akkor azokat GoogleDrive-ból belinkelhetem a magyarítás kommentszekciójába? Mert sajnos jobban tömöríteni nem tudok az utóbbin, és látom, hogy 128MB a feltölthető fájl méretkor…[Olvass tovább]