Zoltán Szűcs

 • Zoltán Szűcs hozzászólt 11 hónap óta · 

  A Sims 4-hez kijöttek új frissítések, mikorra várható a magyarítás hozzáigazítása?

 • Zoltán Szűcs hozzászólt egy új tevékenységhez 12 hónap óta · 

  Pedig elvileg ez a verzió kell 1.34.18.1020 és ez is van fent.. bár most frissült az egész játék és újabb verzió lett úgyhogy kíváncsi leszek ha hozzá lesz igazítva azzal megy e o.O ha nem akkor lehet egy teljes újra rakás segíthet rajta?

 • Zoltán Szűcs hozzászólt 12 hónap óta · 

  Sziasztok! Felraktam a Sims 4 magyarítását, tudom hogy nem teljes es vannak benne angol részek, de azt szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy kiválasztok pl egy cselekvést de sok helyen felirat helyett vagy három pötty van vagy egy sima buborék..se angol se magyar felirat nem jelenik meg..ez a részleges magyarítás miatt van vagy egyéb oka…[Olvass tovább]

  • Pedig nagy valószínűség szerint a verziószám nem stimmel. Ezt akkor csinálja, ha a cselekvéshez nem talál feliratot a szövegfájlban. Jellemzően azért fordul elő, mert frissebb a játékverzió a fordításénál (esetleg alternatív forrásból szerezted és túl régi).

   • Pedig elvileg ez a verzió kell 1.34.18.1020 és ez is van fent.. bár most frissült az egész játék és újabb verzió lett úgyhogy kíváncsi leszek ha hozzá lesz igazítva azzal megy e o.O ha nem akkor lehet egy teljes újra rakás segíthet rajta?