1.   Letölthető

  Killing Floor 2

  Patyek 2015-04-20

  Killing Floor 2

  http://www.heartsofiron4hun.eu/

  179 kB 54 letöltés

  Killing Floor 2 v1.10

  http://patyekmagyaritasai.hu

  2.2 MB 57 letöltés
 2. Patyek
  1 évvel

  Gondolom, én azóta elő sem vettem a játékot. Nem hiszem, vagy csak annyi, hogy sorry, de csak steam translate-el foglalkoznak. Még a Red Orchestra 1 fordítása óta álltam kapcsolatban velük (majd a Killing Floor, Red Orchestra 2 végett, stb.), de volt a cégen belül kiválás (sajnálom, mert az az illető nagyon segítőkész volt), és aki most a főnök nem igazán érdekli már ez a dolog. Úgyhogy hivatalos már nem lesz a magyarítás, bár nem igaz, hogy nem látják, hogy steam translate bukás.11 év alatt láttam már sok fordítást és készítettem is, de ennek a “játékosok csináljuk közösen”-nek sosem láttam jó végét.

 3. Robin Frank
  1 évvel

  A magyarítás 1.1.0-ás verziójának gyors frissítése: Killing Floor 2 – Magyar nyelv v110

 4. Robin Frank
  1 évvel

  Szia! Szép munkát végeztél, átböngésztem az egészet, de sajnos már tényleg nagyon régi volt.
  10 hónapja frissítetted, azalatt még a perkek leírása is 100%-ban változott, stb stb.
  Át kellett teljesen írni mindent. Az, amit lefordítottál 10 hónapja, az akkoriban a játék 100%-át takarta, a mostani verziónak csak kb. a 40%-át, ezt pl. az újonnan bekerült cuccok hatalmas mennyisége okozta legfőképpen.
  Folytatni fogjuk mindenképpen. Azt nem mondom, hogy minden frissítésnél készen fog állni, de igyekszünk vele, mi is fordítunk egy pár játékot, nem is volt célunk Killing Floor-t fordítani, de így alakult.
  Egyébként hozzám úgy jutott el a magyar nyelv, hogy a Steam-en megvéve a játékot volt alapból magyar nyelv. Sejtem, hogy írtál a fejlesztőknek, hogy legyenek szívesek a játékba integrálni a nyelvet.
  Ezt mi is megtettük, elküldtük nekik. Ha Te valóban így tettél, várható tőlük valami válasz, vagy hogyan ment ennek a rendezése?

 5. Patyek
  1 évvel

  Szia! Az a csapat én voltam egy személyben, hivatalosan én fordítottam az összes twi játékot, csak a fejlesztők egy éve kitalálták, hogy csak steam translate-n hajlandóak fogadni fordítást (közösségi fordítás), ami tönkre is vágta az egészet ezek szerint. De örülök neki, hogy folytatjátok, nekem sajnos nincs időm már ezzel foglalkozni, van elég amit heti rendszerességgel kell frissítenem, a folyamatban lévőkről nem is beszélve.

 6. Robin Frank
  1 évvel

  A játék magyarítását egy másik csapat készítette, de egy éve frissítették utoljára, talán még a Killing Floor 2 alfa vagy béta verziójában. Egy év alatt kismillió változás került be a játékba, és a steam-es magyar fájlok elavulttá is váltak, ezért mi úgy döntöttünk, frissítjük, megújítjuk.
  A játékon belüli Boltban még nem fordítottunk semmit, azt hiszem ez nem is annyira szükséges, minden más viszont 99.9%-ban magyar lett.

 7. admin
  1 évvel

  1. Fordító robinss4 hozzáadva.
 8. Patyek
  2 évvel

  Ismét frissítve!

 9. Patyek
  2 évvel

  Frissítve!

 10. Patyek
  3 évvel

  1. Állapot megváltoztatva Tesztelés alatt - Elkészült.
 11. Patyek
  3 évvel

  1. Állapot megváltoztatva Fordítás folyamatban - Tesztelés alatt.
  2. Készültség megváltoztatva 30% - 100%.
 12. Patyek
  3 évvel

  1. Készültség set to 30%.
 13. Patyek
  3 évvel

  1. Fordító Patyek hozzáadva.