1.   Letölthető

  Outlast 2

  Patyek 2017-04-25

  Az Outlast 2 a Steam Áruházban

  Kedvcsináló videó a magyarításból (A videót készítette: ScomComputers)

  Outlast 2 magyarítás előzetes

  Outlast 2

  http://patyekmagyaritasai.hu/

  112 kB 1452 letöltés
 2. Patyek
  7 hónappal

  De addig is, erről a linkről szedheted:

 3. János Hamza
  7 hónappal

  ja értem kösszönöm

 4. Patyek
  7 hónappal

  Szia! Majd innen, ha az admin jóváhagyta és kirakta. Remélhetőleg nemsokára.

 5. János Hamza
  7 hónappal

  helló Honnan kell leszedni??????

 6. Patyek
  7 hónappal

  Telepítés:

  1. A letöltött zip fájlt kibontod egy tetszőleges mappába.

  2. Az OLGame mappát a (benne lévő összes mappával együtt) bemásolod a játék mappájába (ha nem akar felülírni semmit, akkor valamit nem jól csináltál!) írd felül a fájlokat, ha kérdezi.

  3. Elindítod a játékot és játszol!

  Üdv.: Patyek

 7. Patyek
  7 hónappal

  Arról nem beszélve, hogy ezeket az evangélium részleteket, lehet hogy meg sem fogod találni a játék során, én mindenhova benéztem amikor játszottam vele, még sem sikerült mindet összegyűjtenem.

 8. Patyek
  7 hónappal

  De béta magyarítás lesz, csak annak a hiányzó résznek körülbelül a fele már fordításra került (segítséggel) és azt még a helyére kell pakolnom. Végleges magyarítás később lesz. De ezeket utólag is el fogod tudni olvasni, ha kijön a végleges változat. Igazából ettől függetlenül érthető lesz már most. Ezek vallási (nem hiteles biblia) szekta jellegű dolgok, szerintem 10-ból 9 ember magyarul se nagyon fogja érteni miről van szó.

 9. Gasor
  7 hónappal

  Szia. És nem béta magyarítás lesz? Hanem a teljes, ahol sikerült lefordítani a biblia minden egyes szövegét is ?

 10. Patyek
  7 hónappal

  Igen, most is azon dolgozom. Szerintem még kb. 2 óra és fent lesz.

 11. vok jol
  7 hónappal

  Akkor ha minden összejön akkor ma estére lehet róla szó hogy ki adjátok a magyarosítást?

 12. Patyek
  7 hónappal

  Sajnálom, munka mellett nem tudok mindig határidőket tartani, én gyakorlatilag 11 éve amióta fordítok, nem nagyon tudtam semmivel sem még komolyabban játszani, bár ez az én problémám. Ezért is volt úgy, hogy ez lesz az utolsó fordításom. De úgy alakult, hogy jött pár hivatalos, és belefogtam még pár újba, úgyhogy nem mostanában fogok én sem játszani. 🙂

 13. Balázs Péntek
  7 hónappal

  Van akinek csak hétvégén van ideje játszani vele,ők nagyon várták hétvégén,sajnos hiába jön ki hétfőn,ha az illetőnek így is várnia kell minimum péntekig 😀 De ez van,örüljünk,hogy lesz 🙂

 14. Patyek
  7 hónappal

  Nézd a jó oldalát, ma még nyugodt éjszakád lesz. 🙂

 15. Geralt
  7 hónappal

  Ma már ne is számitsak rá? 🙂

 16. Patyek
  7 hónappal

  1. Készültség módosítva 90%- 95%.
 17. Patyek
  7 hónappal

  Sziasztok!

  A napokban jelentkezett valaki, aki megpróbálkozik az evangéliumok megmaradt részének fordításával, így azzal együtt tenném csak fel. Megpróbálja a hétvégén megcsinálni. Amennyiben mégsem sikerülne végeznie vele a napokban, akkor hétfő este valamikor kiteszek egy béta magyarítást, ha lesz egy kis szabadidőm.

  Üdv.: Patyek

 18. Geralt
  7 hónappal

  Mondjuk esetleg ma nem lesz fent? :$$

 19. Balázs Péntek
  7 hónappal

  Szia!

  Mennyi az esélye,hogy a hétvégén kidobod a beta-t? 🙂

 20. Patyek
  7 hónappal

  Nem szokásom hamarabb kiadni a magyarításaimat, mint azok el nem érik a 100%-ot. De úgy néz ki, hogy segítséggel sem sikerül belátható időn belül lefordítani a maradék evangéliumot, ehhez egyébként bármilyen segítséget szívesen fogadok. Így úgy döntöttem, hogy közzé teszem a magyarítást mint béta magyarítást, hogy ne kelljen csupán emiatt tovább várni azoknak akik már régóta várják. Gyakorlatilag az egész játék végigjátszható lesz magyar felirattal, lesz úgy kb. 7-8 evangélium (amelyek egyébként semmi érdemleges információt nem adnak a történésékhez), ezek félig-meddig vagy egyáltalán nincsenek lefordítva. Még hátra van kb. 31 mondat helyrepakolása, és valamikor a jövő hét közepe vége felé közzéteszem a béta magyarítást. Egyébként végigjátszás után ezek a még fordítatlan evangéliumok megtekinthetőek lesznek a főmenüből, így aki végigjátszotta, de mégis kíváncsi a tartalmukra, azt bármikor utólag megnézheti (anélkül, hogy újra végig kellene játszani ─ természetesen, ha meg is találta őket a játék során), ha sikerül egyszer lefordítani őket.

 21. Patyek
  7 hónappal

  1. Készültség módosítva 85%- 90%.
 22. Patyek
  8 hónappal

  1. Készültség módosítva 80%- 85%.
 23. Patyek
  8 hónappal

  1. Készültség módosítva 75%- 80%.
 24. Patyek
  8 hónappal

  1. Készültség módosítva 65%- 75%.
 25. Patyek
  9 hónappal

  1. Készültség módosítva 60%- 65%.
 26. Patyek
  10 hónappal

  1. Készültség módosítva 55%- 60%.
 27. Patyek
  10 hónappal

  1. Készültség módosítva 50%- 55%.
 28. Patyek
  10 hónappal

  1. Készültség módosítva 45%- 50%.
 29. Patyek
  10 hónappal

  1. Készültség módosítva 40%- 45%.
 30. Patyek
  11 hónappal

  Sziasztok!

  Már kaptam a hétvégén egy csomó emailt azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz kész. Nem nagyon van időm válaszolgatni ezért ide is leírom. Egyelőre egyedül dolgozom a fordításon, nagyon sok utánajárást igényel, mivel nem vagyok Biblia guru és rengeteg vonatkozás van a játékban. Abban maradtunk Gorával, hogy aktívan a tesztelésben fog segíteni, illetve utánanéz a játékban előforduló gyerekdaloknak, amiket már beazonosítottam és kigyűjtöttem. Továbbá készítettem egy összefoglalót a játékbeli történésekről (a könnyebb megérthetőség érdekében, illetve találtam egy teóriát, amely összeköti a 2. részt az elsővel, ennek fordítását Gora készíti). Ezek nem nagy munkák pár oldalnyi szöveg. Amit eddig lefordítottam: a menüs fájl, ami továbbá tartalmazza a töltőképernyőket (ebben Knoth bibliáinak részletei vannak, ez a végén kerül fordításra, mert ez a legnehezebb mind közül), a videónaplós szövegeket, a játék közbeni feladatok, tippek fordítását, gyakorlatilag ez a fájl szinte teljesen kész. Van további két fájl az egyik a játékbeli karakterek szövegeit tartalmazza (természetesen össze-vissza) amit szintén nem könnyű fordítani közel 2600 sornyi szöveg (Aminek nagy részét a múlt héten lefordítottam). Ezen felül van még egy egy fájl amiben a naplók, a játékban található levelek, iratok, Knoth evangéliumai vannak (és ebből van ami az előbb említett fájlban is megjelenik részben). Na ennek a naplós fájlnak a fordítása lesz hosszú idő, nem tudom előre megmondani mennyi, mert szintén utána kell járni egy csomó biblia dolognak persze nem lehet átemelni, mert Knothnak saját evangéliuma van, ami nem azonos az eredetivel, de talán közelebb visz a megértéséhez. Ráadásul Óangol nyelven íródtak. Ezen felsorolt okok miatt a százalékjelző lassabban fog mozogni és egyáltalán nem jelenti azt, ha mondjuk 50%-ra felmegy egy hét alatt, akkor két héten belül kész lesz, biztosan nem. Leghamarabb is június vége július eleje, de ezt se vegye senki szentírásnak.

  Üdv.: Patyek

  1. Készültség módosítva 20%- 40%.
 31. Patyek
  11 hónappal

  1. Készültség módosítva 10%- 20%.
 32. Patyek
  11 hónappal

  1. Készültség set to 10%.
 33. Patyek
  11 hónappal

  1. Készültség törölve.