1.   Új

  Prey (2017)

  Patyek 2017-10-30

  A Prey a Steam Áruházban

  Úgy néz ki sikerült megtalálnom a szövegeket és módosíthatóak is. Az idén már nem sokat tudok rajta dolgozni és nem is biztos, hogy szeretném egyedül csinálni, mivel van benne szöveg jócskán. Úgyhogy ha valaki szeretne segíteni a fordításban szívesen venném. Ha az idén nem érkezik segítség, akkor jövőre egyedül belevágok…

 2. Patyek
  4 hónap

  1. Készültség módosítva 35%- 40%.
 3. Patyek
  8 hónap

  1. Készültség módosítva 30%- 35%.
 4. Patyek
  10 hónap

  1. Fordító GothMan hozzáadva.
 5. Patyek
  1 év

  1. Készültség módosítva 25%- 30%.
 6. Patyek
  1 év

  Ehhez is érkezett egy javítás, szerencsére csak egy nagyobb fájlt érintett a módosítás. Jelenleg a menük, a küldetésleírások (7 kivételével, amit a hónap végéig szeretnék befejezni), tippek, képességek fordítását fejeztem be.

  A munka legnehezebb része még csak most jön, mivel a játék alatti beszélgetések egyéb szövegek feliratozása több fájlból (49 db, amiből pár kisebbet – 17db – már lefordítottam) történik és persze semmi nincs kontextusban. Ez egész biztosan hónapokig el fog tartani, mivel küldetésről küldetésre ki kell fényképezni minden egyes mondatot, hogy valami összefüggést láthassak a fordítás során (amit lehet anélkül annak egy részét már lefordítottam). Ehhez szerencsére van segítségem és már neki is látott ennek az egyáltalán nem kis feladatnak. Közel 80 küldetés van (mellékküldetésekkel együtt).

  A könyv és újságcikk részletek fordításához ugyan elvileg ketten jelentkeztek, de még nem kaptam tőlük fordított anyagot, illetve a megkeresésekre sem válaszolnak. Ezekből ugyan jó párat már én lefordítottam, de még sok munka lesz ezekkel is. Igazából a játékbeli feliratozás fontosabb, mivel ezeket a felvehető olvasmányokat utólag is el lehet majd olvasni.

  A terminálok és egyéb kijelzőkön megjelenő szövegek egy részét fordítottam, de itt is van még jócskán fordítani való. Jelen állás szerint nem bocsátkoznék jóslásokba, de mint korábban is írtam, a jövő évben annak is inkább a vége felé látok arra esélyt, hogy elkészül.

  1. Készültség módosítva 20%- 25%.
 7. Patyek
  1 év

  1. Készültség módosítva 15%- 20%.
 8. Patyek
  2 év

  1. Készültség módosítva 10%- 15%.
 9. Patyek
  2 év

  1. Készültség módosítva 5%- 10%.
 10. Patyek
  2 év

  1. Készültség módosítva 0%- 5%.