Forum

Notifications
Clear all

Far Cry Primal  

Oldal 2 / 2

Ka Szecs
Hozzászólások: 1
(@szecska)
Új tag
Csatlakozva: 2 év telt el

Érdeklődnék, hogy mennyi ideig kell lektorálni? Csak mert 4 hónapja lektorálás alatt van, közel 1600 ember nyomta a köszönöm gombot ami szerintem nem kevés. Így nem sok értelme van az oldalnak. 🙁 Véleményem szerint az lenne mindenkinek az ideális, ha folyamatosan elérhetővé lenne téve az aktuális magyarítás, így nem egy embernek kellene "lektorálni" hanem azok a felhasználók akik letöltik és feltepítik azok tudnák jelezni, hogy mely fordítások hiányoznak, illetve mely fordítások nem jók az adott szöveg környezetbe. Ez az egyéni véleményem, nem kell megfogadni.

Témacímkék
11 Replies
Zoltan Juhász
Hozzászólások: 1
(@zozoz1)
Új tag
Csatlakozva: 5 év telt el

Mondjuk az 5 hónap valóban soknak tűnik, bár egy nagyobb terjedelmű játék leellenőrzése is hosszabb idő. Én 3 fordítónak is tesztelek, és minden egyes párbeszédet meg leírást egyenként kifotózok játszás közben. Aztán a képeket egyesével játék után átnézem. A hibákat rendszerezem, és ha nem nyelvtani, akkor ajánlásokat teszek a javításukra, stb. Ha felkérnek tesztelésre, amennyire lehet, iparkodok az ellenőrzéssel, de így is van, hogy hosszúra nyúlik egy tesztelés.

Úgy hogy megértem, ha csúszások vannak. Primalban ez az új nyelv mondjuk engem is kíváncsivá tesz, és hogy annak ellenőrzése milyen hozzáállást igényelhet, de a játék fordítását amúgy már én is várom!

 

Válasz
Oldal 2 / 2
Share: