Információ

Kedves felhasználók!

Az oldal működéséről írok egy pár szót.

Új magyarítás létrehozásának két módja van:

  • Regisztráció után a  fordító jelzi itt az oldalon privát üzenetben (vagy a chat-en), hogy elkezdett fordítani (vagy lefordított) egy játékot, majd az admin az általa létrehozott játékhoz hozzárendeli a fordító(k) nevét. Ezek után a fordító(k) szabad kezet kap(nak) a státusz,állapot és elkészültségi szint módosításaihoz valamint további információkat fűzhetnek az adott játékhoz.
  • Amennyiben aktív felhasználó vagy az oldalon és több elkészült magyarításod is volt vagy éppen folyamatban van, jelezd az admin-nak és jogosultságot kapsz a játékok létrehozására is. Így az eddigi fordításaidat is megoszthatod illetve a későbbiekben is szabad kezet kapsz új játékok létrehozására az oldalon.

Elkészült magyarítások feltöltése:

  • Lehetőség van magyarítások feltöltésére (vagy letöltésére) a fájlkezelő menüpontban.A le-és feltöltéshez regisztráció szükséges.Egy fájl mérete max 128Mbyte lehet.
  • Menete: -könyvtár létrehozása (játéknév/platform),fájl feltöltése

Támogatói rendszer:

Egy adott játék adatlapján a támogatás megnyitására csak az admin jogosult. Privát üzenetben jelezze az aki szeretné kérni.

 Két lehetőség van:

  • Gyűjtés egy adott projektre meghatározott ideig és/vagy meghatározott összegig. Ha összegyűlik az összeg akkor a fordító(k) megkapják amint elkészült a fordítás.Amennyiben a kijelölt határidőig nem készül el vagy a magyarítás minősége nem éri el a támogatók által elvárt színvonalat az összegyűlt összeg visszakerül a támogatókhoz.
  • Bármelyik játékhoz megnyitható a támogatás opció(határidő és összeghatár nélkül). Aki úgy érzi, h a fordító a fáradtságos munkájáért megérdemel egy kis ösztönzést  és elismerést az utalás formájában megteheti. A paypal számlára összegyűlt összeget a fordító bármikor kérheti továbbutalásra a saját számlájára.

A fentebb olvasható támogató rendszer megszűnt. A fordítók ha szeretnék elhelyeztetni a támogatás gombot a magyarításaikhoz jelezzék az admin-nak. A támogatás közvetlenül a fordítónak megy, ezért szükséges megadni a paypal-os email címet is.

További észrevételeket és ötleteket a fórumba vagy privátba írjátok.

admin