Tevékenység

  • I-BlazBlue-I közzétett egy állapot frissítést 7 hónap óta  · 

    Tyűha ennyire durva volt itt a helyzet? Már nem csak a “Gépigény.hu-n” vannak ilyen dolgok? Ott is van sokszor popcorn time. Csak kérdem én, miért nem privátba vitatták meg… Az sokszor dísznek van? Ott levezethetik magukon. Sok nem normális nyilvánosan írogatnak egymásra szép magyar szavakat. És jelzem akinek nem inge nem veszi magára.

    • Szerintem pont a nyilvános lejáratás volt a célja. Szerintem hagyjuk, nincs értelme több időt bele fektetni a dologba. Ha, minden jól megy holnapra megvagyok egy újabb Terminátor végigjátszással 🙂 Remélem ez volt az utolsó 😀

      • Gondolom ismered gépigény.hu-t. Ott még keményebb dolgok is szoktak lenni. Ezért is töröltem magam onnan. Sok sikert a magyarításodhoz. Kész lesz amikor kész lesz. Egyébként előre is elnézést kérek, de teszek még egy kis fát a tűzre. Bele kéne tanulni végre… Attól, hogy még kérdezik 10x, vagy mit tudom én hányszor, naponta “jelzem négyszer is, vagy sokszor,” sürgetik. Nem lesz kész hamarabb. Már engem idegesít pedig nem is készítek magyarosítást. Az ember a szabad idejét áldozza fel rá és sokszor megint jelzem: “ingyen” Mégis mit várnak? És ilyen szempontból még korrektül is válaszolnak a tisztelt fordítók. Tehát nem értem én mi a probléma? Igen nem tud várni, akkor tanuljon meg angolul nekem megy? Sokszor én sem várom meg, de nem zaklatok senkit. Tudtommal az angol világnyelv. Akinek meg esetleg baja lenne avval, amit most írtam privátba írjon nyugodtan. Bár tudtommal demokrácia van. És én be is fejeztem az offolást. További szép napot és sikeres élményeket mindenkinek!