Tevékenység

  • Turelmes közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 2 hét óta  · 

    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, ha már teljesen kész van a Far Cry Primál fordítása akkor azt nem lehetne elérhetővé tenni? Tudom, hogy lektorálás alatt van, de engem az abszolút nem zavarna ha lenne benne néhány helyesírási hiba. A Fallout is kész van már 4 hónapja csak lektorálás alatt van.

    • Helló, senki sem fog kiadni egy hibával teli verziót. Hidd el mindenki arra törekszik, hogy mielőbb publikálja, emellett viszont sokakat frusztrál, ha hetente többször kérdezgetik, hogy mikor jelenik már meg. Türelem, nehogy emiatt ne fordítson valaki több játéekot, mert sajna erre is volt oélda. Amúgy, ha kibírtál x évet, akkor ez a pár hónap már nem oszt, nem szoroz.

      • Ezzel maximálisan egyet értek.Rengeteg fordító volt eddig aki abba hagyta a közösség hozzáállása miatt. Lásd a Borderland 2 esete.A fordítók minden tiszteletet megérdemelnek.Akik a szabadidejüket is beáldozzák,mindenféle ellenszolgáltatás nélkül,hogy mi akik egyáltalán vagy csak kevésbé tudunk idegen nyelvet,hogy élvezzük a játékot az anyanyelvünkön. Maxi respect.