1.   Új

  Assassin’s Creed Chronicles: Russia

  Gora 2019-03-05

  Az Assassin’s Creed Chronicles videojáték-sorozat az Assassin’s Creed franchise-on belül. A sorozat három játékból áll, melyeket a Climax Studios fejlesztett és a Ubisoft jelentetett meg. A játékok új főhősöket, illetve új alapdesignt is kaptak egy a hagyományos ecsetfestmények által inspirált 2,5D-s világ képében.

  A Chronicles: Russia főszereplője Nikolaj Orvelov orosz asszaszin. 1918-ban, az októberi forradalmat követő időszakban játszódik. Orelov a családjával odébb akar állni, azonban ehhez még egy utolsó küldetést teljesítenie kell az Asszaszin rendnek: be kell hatolnia abba az épületbe, ahol a bolsevikok fogva tartják a cár családtagjait, és el kell lopnia egy ereklyét, melyért az asszaszinok és a templomosok évszázadok óta harcban állnak. Útja során szemtanúja lesz II. Miklós cár gyermekeinek kivégzésének, azonban Anasztaszija nagyhercegnő életét meg tudja menteni. Kereket kell oldania a templomosok elől, miközben az ereklyét és Anasztasziját is biztonságban tartja.

 2. konyak78
  körülbelül 6 hónap ezelőtt

  1. Készültség módosítva 60%- 80%.
 3. Gora
  körülbelül 12 hónap ezelőtt

  1. Készültség módosítva 45%- 60%.
 4. Gora
  körülbelül 1 év ezelőtt

  India & Russia projektek állásáról bővebb információ: http://www.hunositokteam.hu/forum/viewthread.php?thread_id=161 (az első hsz folyamatosan frissül a fordítás elkészültéig)

  1. Készültség módosítva 30%- 45%.