1.   Steam

  Eliza

  jusplathemus 2019-11-15

  Eliza

  A közeljövőben járunk, ahol egy cég kifejlesztette a 60-as években készített, terapeutát mimikáló Eliza chatprogramnak egy fejlettebb, mesterséges intelligenciaként működő változatát és megfizethető szolgáltatásként elérhetővé tette azok számára, akik pénzügyileg nem engedhetik meg maguknak, hogy a problémáikkal valódi, képzett emberi terapeutákhoz forduljanak segítségért. Ez persze sok kérdést vet fel az emberiség elgépiesedéséről, az élet automatizálásáról, a történet során pedig több érdekes, Elizához köthető karakter erről alkotott véleményét is megismerhetjük, hogy aztán saját döntéseket hozhassunk. Az elképzelés akár egy jobb Fekete tükör (Black Mirror) epizódként is megállná a helyét.

  Kinézetre rendkívül igényes játékról van szó. A karakterek “festői” megjelenítést kaptak, a hátterek pedig stílusosan visszafogottak. A zenét szeretném külön kiemelni. Az adott alkalomhoz időzítetten megszólaló számok egyszerűen fantasztikus hangulatot kölcsönöznek a játéknak.

  Mivel egy visual novelről van szó, érdemes interaktív könyvnek tekinteni, így olyanoknak ajánlanám, akik szeretik a jól megírt történeteket és karaktereket.

 2. jusplathemus
  körülbelül 5 hónap ezelőtt

  A tesztelésben való segítséget köszönöm a TaleHunters csapatnak!

 3. jusplathemus
  körülbelül 5 hónap ezelőtt

  1. Státusz módosítva Új- Steam.
  2. Állapot módosítva Tesztelés alatt- Elkészült.
  3. Készültség módosítva 50%- 100%.